close

Rezervirajte vozilo

Rezervirajte svoje vozilo Mercedes-Benz.

Slovenija
Logo
Mercedes-Benz Exclusive

Mercedes-Benz Exclusive

Doživite svet Mercedes-Benz kot še nikoli doslej ter uživajte v ekskluzivnih ugodnostih in prilagojeni ponudbi.

Včlanite se
Edinstvena doživetja in dogodki

Edinstvena doživetja in dogodki

Delite strast do vožnje z vozili AMG, občudujete ikono Razreda G, se navdušujete nad inovativno tehnologijo EQ ali enostavno uživate v naprednih inovacijah znamke Mercedes-Benz? Postanite član kluba in si zagotovite vstopnico za ekskluzivne dogodke in posebna doživetja Mercedes-Benz.

Doživetja in dogodki

Servisne ugodnosti za člane

Uživajte v novem nivoju servisnih storitev pri pooblaščenih partnerjih Mercedes-Benz Exclusive v Sloveniji in uživajte brezplačnih storitvah ter privlačnih popustih ob rednih obiskih.

Seznam servisov z ugodnostmi
Servisne ugodnosti za člane
Ekskluzivni prihranki pri nadomestnih delih

Ekskluzivni prihranki pri nadomestnih delih

Člani Mercedes-Benz Exclusive uživajo v ekskluzivnih popustih na originalne nadomestne dele za svoje vozilo Mercedes-Benz.

Aktualna ponudba za člane

Ugodnejša dodatna oprema

S članstvom do ugodnejše originalne dodatne opreme v okviru akcij za člane Mercedes-Benz Exclusive in posebnih darilnih bonov. Bodite obveščeni prek e-pošte in ne zamudite več nobene akcije ali ekskluzivnega vrednostnega bona, ki ga zvesti člani ob ustreznem soglasju prejmejo v svoj e-poštni nabiralnik.

Postanite član
Ugodnejša dodatna oprema

Zakaj postati član Mercedes-Benz Exclusive?

 

 

Doživite Mercedes-Benz

S pomočjo ekskluzivnih doživetij in edinstvenih dogodkov podoživite znamko Mercedes-Benz kot še nikoli doslej.

 

Nova raven izkušnje

Edini izkoristite sezonske akcijske ponudbe ter bodite deležni posebnih ugodnosti ob rednih obiskih pooblaščenih servisnih partnerjev ter salonov Mercedes-Benz v Sloveniji.

 

Servisne ugodnosti

Izkusite višji nivo servisnih storitev, vključno s popusti do 50 % in brezplačnimi ugodnostmi ob rednem servisiranju vašega Mercedes-Benz pri partnerjih Mercedes-Benz Exclusive.

 

Zvesti zvezdi

Naj vaša zvestoba ne ostane neopažena. Vaša pripadnost zvezdi je znotraj kluba Mercedes-Benz Exclusive nagrajena z ekskluzivnimi ugodnostmi, vabili in presenečenji.

 

Brez obveznosti

Članstvo je popolnoma brezplačno in vas ne zavezuje k ničemer. Prav tako lahko kadar koli enostavno in brez pojasnjevanja izstopite, za članstvo pa ne potrebujete aplikacije ali kartice.

 

Opremljeni za na pot

Pridobite prilagojeno ponudbo, uživajte v članskih popustih in izkoristite akcijsko ponudbo originalnih nadomestnih delov za člane kluba.

 

Sledite zvezdi

Zagotovite si najboljšo izkušnjo z informacijami o najnovejših tehnologijah, novostih in ugodnostih, ki so prilagojene vašemu vozilu in željam.

Včlanitev in splošni pogoji

Vstopite v svet edinstvenih priložnosti Mercedes-Benz Exclusive.

Postanite članSplošni pogoji
Včlanitev in splošni pogoji

Stopite v stik z nami.
 

Za več informacij smo vam na voljo vsak delavnik med 8. in 18. uro na brezplačni številki 080 30 33.