close

Rezervirajte vozilo

Rezervirajte svoje vozilo Mercedes-Benz.

Slovenija
Logo

Ugodnosti za člane kluba Mercedes-Benz Exclusive

Akumulatorji Mercedes-Benz

Še ugodnejši akumulatorji Mercedes-Benz, saj lahko člani kluba Mercedes-Benz Exclusive izkoristijo ekskluzivni 10 % članski popust.

Akumulatorji Mercedes-Benz

Ponudba velja za izbrane akumulatorje (70 Ah AGM, 80 Ah in 92 Ah) ob menjavi na pooblaščenem servisu Mercedes-Benz in ne velja za modele AMG. Ponudba velja od 15.1.2024 do 31.12.2024 oz. do odprodaje zaloge.

Zavorne obloge in zavorni koluti Mercedes-Benz

Zavorne obloge in zavorni koluti Mercedes-Benz

Člani kluba Mercedes-Benz Exclusive so upravičeni do posebnega 10 % popusta na originalne zavorne obloge in zavorne kolute Mercedes-Benz.

Ponudba velja za nakup zavornih oblog in zavornih kolutov ob menjavi na pooblaščenem servisu Mercedes-Benz in ne velja za modele AMG. Ponudba velja od 15.1.2024 do 31.12.2024 oz. do odprodaje zaloge.

Brisalci vetrobranskega stekla Mercedes-Benz

S članstvom v Mercedes-Benz Exclusive do še ugodnejših originalnih brisalcev. Z včlanitvijo si priskrbite tudi 10 % popust na originalne brisalce vetrobranskega stekla Mercedes-Benz.

Brisalci vetrobranskega stekla Mercedes-Benz

Ponudba velja za nakup metlic brisalcev vetrobranskega stekla ob menjavi na pooblaščenem servisu Mercedes-Benz. Ponudba velja 15.1.2024 do 31.12.2024 oz. do odprodaje zaloge.

Olja in filtri olja samodejnega menjalnika Mercedes-Benz

Olja in filtri olja samodejnega menjalnika Mercedes-Benz

Članom kluba Mercedes-Benz Exclusive pripada 10 % popust na originalno olje in filtre olja za samodejni menjalnik Mercedes-Benz.

Ponudba velja pri servisu samodejnega menjalnika na pooblaščenem servisu Mercedes-Benz. Ponudba velja za originalno olje samodejnega menjalnika, filter olja ali oljno korito s filtrom v samodejnem menjalniku in ne vključuje ostalega drobnega materiala. Ustrezne originalne dele za vaše vozilo Mercedes-Benz se določi po identifikacijski številki šasije (VIN) vašega vozila. Ponudba velja 15.1.2024 do 31.12.2024 oz. do odprodaje zaloge.

Včlanite se in izkoristite ugodnosti

Vstopite v svet edinstvenih priložnosti Mercedes-Benz Exclusive.

Postanite članVeč o Mercedes-Benz Exclusive
Včlanite se in izkoristite ugodnosti

Stopite v stik z nami. 
 

Za več informacij smo vam na voljo vsak delavnik med 8. in 18. uro na brezplačni številki 080 30 33.